Siivouspalvelut yrityksille

Puhtaudella viihtyisyyttä ja työturvallisuutta

Puhtaus yrityksissä ei ole vain pölypallojen ja hiekanmurujen poissaolemista. Puhtaus on osa yrityksen imagoa, markkinointia, työturvallisuutta sekä viihtyisyyttä. Tehokkailla ja asianmukaisilla työvälineillä takaamme puhtaan ja turvallisen ympäristön asiakkaillesi sekä henkilökunnallesi. Palvelemme hyvin erilaisia yritysasiakkaita. Siivoamme muun muassa toimistotiloja, julkisia tiloja, myymälöitä ja teollisuuslaitoksia. Teemme myös rakennusten loppusiivouksia P1-tasoisesti sekä erilaisia vahinkosiivouksia. Kysy meiltä lisää palveluistamme!

Pohjolan Tehosiivous Oy - Puhtaudella viihtyisyyttä ja työturvallisuutta

Ylläpitosiivous

Ylläpitosiivous

Ylläpitosiivouksen sisältö räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti juuri oikean lopputuloksen saavuttamiseksi. Yhdelle riittää pintojen pyyhkiminen ja imurointi, kun taas toiselle perusteellinen puunaus on tärkeää – sinä tiedät, mitä puhtaus sinulle tarkoittaa. Hyödynnämme työssä aina nimikkosiistijöitä, oli kyseessä sitten yritys tai koti. Kun kohde on tuttu, työstä tulee tehokasta, ja tämä taas on molempien etu.

Kysy lisää ylläpitosiivouksestamme!

Lattioiden vahaus

Lattioiden vahaus

Säännöllinen lattioiden vahaus on tärkeä toimenpide lattian kunnon säilyttämiseksi. Vahauksella saadaan lattian pinnalle suojakerros, joka suojaa lattiaa kulumiselta, sekä helpottaa lattian puhtaanapitoa merkittävästi. Riittävän säännöllisellä suojakäsittelyllä saavutetaan paras mahdollinen suoja lattialle. 

Tilaa lattioiden vahaus yrityksellesi tai kotiisi!

Ikkunoiden pesu

Ikkunoiden pesu

Nauti valoisasta asunnosta ja pidä ikkunasi kirkkaana! Ulkoistamalla ikkunoiden pesun säästät aikaa ja vaivaa. Laadukkailla työvälineillä ja pesuaineilla pidämme huolen, ettei ikkunoisi jää ainuttakaan viirua! Voimme sopia ikkunoiden pesun mukaan ylläpitosiivoukseen, jotta ikkunasi pysyvät jatkuvasti puhtaina ja kirkkaina. 

Tilaa ikkunanpesu!

Rakennussiivous & loppusiivous (P1)

Rakennussiivous & loppusiivous (P1)

Rakennussiivous on tärkeä osa työympäristön työturvallisuutta sekä viihtyisyyttä. Suunnitelmallisella ja säännöllisellä rakennussiivouksella pidämme huolen puhtaasta sisäilmasta sekä pölyntorjunnasta. Huolellisesti suunniteltu ja toteutettu rakennussiivous pitkin rakennusprojektia ennaltaehkäisee sisäilmahaittojen syntymistä, mutta tulee myös halvemmaksi, kuin pelkkä siivousurakka vasta projektin päätyttyä. Puhtaustasoa voidaan ylläpitää kohteen luovuttamishetkeä varten säännöllisellä ja laadukkaalla rakennussiivouksella, jotta se vastaa P1 tasoa. 

Kysy meiltä lisää P1-tason rakennussiivouksesta! 

Muuttosiivous

Muuttosiivous

Muuttaminen vaatii aina veronsa; muuttolaatikoiden täyttäminen ja purkaminen ottaa aina oman aikansa. Helpota urakkaasi ulkoistamalla muuttosiivous! Meidän kauttamme tehdyllä muuttosiivouksella voit huoleti jättää edellisen asuntosi vuokranantajalle ilman takaisin sanomista. Takaamme huolellisen ja kokonaisvaltaisen muuttosiivouksen kodillesi tai yrityksellesi. Voit myös lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, ja tilata siivouksen samalla uuteen asuntoosi ja tehdä uudesta kodistasi tai toimitilastasi kirkkaan ja viihtyisän heti kättelyssä. 

Tilaa muuttosiivous jo tänään!

Hajuhaittojen poisto 

Hajuhaittojen poisto 

Häiritseekö pinttynyt tupakan tai lemmikkien haju asunnossa? Hoidamme hajuhaittojen tehokasta ja perusteellista poistoa esimerkiksi muuttojen yhteydessä, tai jos tilassa on sattunut jonkinlainen vahinko tai sisäilmavaurio. Hajuhaittojen poisto on järkevää hoitaa esimerkiksi muuton yhteydessä tai jos haluat sijoitusasuntoosi puhtaan ilman uutta vuokralaista varten. 

Tilaa hajuhaittojen poisto! 

Pölysaneeraus 

Pölysaneeraus 

Paranna ja pidä yllä toimitilasi sisäilman laatua pölysaneerauksella. Etenkin hyvin herkille allergikoille puhdas ja pölytön sisäilma on todella tärkeää työssä viihtymisen kannalta. Pölysaneerauksellamme pidät huolen, ettei huono sisäilma pääse haittaamaan asiakkaitasi ja henkilökuntaasi.  

Tilaa pölysaneeraus! 

Vahinkosiivous

Vahinkosiivous

Vahinkosiivous voi tulla tarpeeseen, jos tilassa on sattunut esimerkiksi vesi- tai viemärivahinko, ilkivaltaa tai tulipalo. Toimimme hyvin nopealla aikataululla vahingon sattuessa, jotta vahingon haittavaikutuksia voidaan rajoittaa mahdollisimman paljon.

Ole meihin yhteydessä vahingon sattuessa!

Pohjolan Tehosiivous Oy - Oulun eteläisellä aluella ja sovitusti muualla

Tilaa ammattilaiset apuun

Pohjolan Tehosiivous Oy on palvellut ilolla ja taatulla laadulla asiakkaitaan jo neljän vuosikymmenen ajan. Työmme tehdään aina asiakkaan etu edellä. Laadimme siivoussopimukset yhdessä asiakkaan kanssa ja häntä tarkkaan kuunnellen. Toimimme pääasiassa Oulun Eteläisellä alueella, mutta sovitusti myös muualla.