Siivouspalvelut yksityishenkilöille

Kotiin kiiltävät pinnat ja kirkkaat ikkunat

Töiden jälkeen on huomattavasti mukavampi saapua kotiin, joka tuoksuu raikkaalta ja säteilee puhtautta. Tiedämme kuinka hektistä arki voi olla etenkin lapsiperheissä, eikä aikaa siivoamiselle yksinkertaisesti löydy. Olemmekin sitä mieltä, että kotona tulisi saada rentoutua ja nauttia yhdessäolosta, ei jatkaa rehkimistä pitkän päivän jälkeen. Anna siis meidän hoitaa puolestasi viikkosiivoukset, ikkunanpesut ja muuttosiivoukset. Palvelemme kotitalouksia myös erikoistilanteissa, esimerkiksi palo- tai vesivahingon sattuessa. Meiltä saat luotettavan nimikkosiivoojan, jonka käsiin voit huoletta jättää kotisi.

Ylläpitosiivous

Ylläpitosiivous

Ylläpitosiivouksen sisältö räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti juuri oikean lopputuloksen saavuttamiseksi. Yhdelle riittää pintojen pyyhkiminen ja imurointi, kun taas toiselle perusteellinen puunaus on tärkeää – sinä tiedät, mitä puhtaus sinulle tarkoittaa. Hyödynnämme työssä aina nimikkosiistijöitä, oli kyseessä sitten yritys tai koti. Kun kohde on tuttu, työstä tulee tehokasta, ja tämä taas on molempien etu.

Kysy lisää ylläpitosiivouksestamme!

Ikkunoiden pesu

Ikkunoiden pesu

Nauti valoisasta asunnosta ja pidä ikkunasi kirkkaana! Ulkoistamalla ikkunoiden pesun säästät aikaa ja vaivaa. Laadukkailla työvälineillä ja pesuaineilla pidämme huolen, ettei ikkunoisi jää ainuttakaan viirua! Voimme sopia ikkunoiden pesun mukaan ylläpitosiivoukseen, jotta ikkunasi pysyvät jatkuvasti puhtaina ja kirkkaina. 

Tilaa ikkunanpesu!

Muuttosiivous

Muuttosiivous

Muuttaminen vaatii aina veronsa; muuttolaatikoiden täyttäminen ja purkaminen ottaa aina oman aikansa. Helpota urakkaasi ulkoistamalla muuttosiivous! Meidän kauttamme tehdyllä muuttosiivouksella voit huoleti jättää edellisen asuntosi vuokranantajalle ilman takaisin sanomista. Takaamme huolellisen ja kokonaisvaltaisen muuttosiivouksen kodillesi tai yrityksellesi. Voit myös lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, ja tilata siivouksen samalla uuteen asuntoosi ja tehdä uudesta kodistasi tai toimitilastasi kirkkaan ja viihtyisän heti kättelyssä. 

Tilaa muuttosiivous jo tänään!

Vahinkosiivous

Vahinkosiivous

Vahinkosiivous voi tulla tarpeeseen, jos tilassa on sattunut esimerkiksi vesi- tai viemärivahinko, ilkivaltaa tai tulipalo. Toimimme hyvin nopealla aikataululla vahingon sattuessa, jotta vahingon haittavaikutuksia voidaan rajoittaa mahdollisimman paljon.

Ole meihin yhteydessä vahingon sattuessa!

Hyödy kotitalousvähennyksestä

Kotitaloudet saavat vähentää tekemämme siivoustyön osuudesta 60% kotitalousvähennyksenä. Mikäli asut talossa puolisosi kanssa, olette molemmat oikeutettuja henkilökohtaiseen kotitalousvähennykseen. Voit lukea lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.

Pohjolan Tehosiivous Oy - Oulun eteläisellä aluella ja sovitusti muualla

Tilaa ammattilaiset apuun

Pohjolan Tehosiivous Oy on palvellut ilolla ja taatulla laadulla asiakkaitaan jo neljän vuosikymmenen ajan. Työmme tehdään aina asiakkaan etu edellä. Laadimme siivoussopimukset yhdessä asiakkaan kanssa ja häntä tarkkaan kuunnellen. Toimimme pääasiassa Oulun Eteläisellä alueella, mutta sovitusti myös muualla.